Будівництво заміського будинку

Сьогоднішній ритм життя потребує своїх умов. Все більше часу у нас йде на дорогу та роботу, дедалі менше часу для сім’ї та для себе самих. В наш час міському життю притаманні погана екологія, різноманітні кризи, щоденна метушня та міські пробки.

Піднявшись близько 6-ї ранку, люди роблять ранковий моціон, перекушують і мчать на роботу. А ввечері після 18:00 весь процес повторюється з точністю до навпаки. Життя насичене стресами, і можна запросто перегоріти на роботі, якщо не приділяти часу своїм близьким і собі.

Начебто і теща радує відмінними борщами, і діти отримують «п’ятірки» в школі, і чудова сім’я має, а все одно відчувається брак чогось. Адже для чоловіка необхідно виростити сина, збудувати будинок і посадити дерево. І якщо для сина і дерева місце і час знаходиться практично відразу, то з будівництвом будинку справи складніші. Адже майже кожен мріє збудувати власний будинок, і погодьтеся, це справа для справжнього чоловіка. До цього питання слід поставитися докладно та дуже відповідально. Будівництво будинку за містом – це мистецтво з властивими лише йому тонкощами та законами.

Насамперед необхідно визначитися, який матеріал відповідає будинку вашого стилю. Можливо, це піноблоки, цегла чи дерево – тут все залежить тільки від вас. Визначившись із будівельним матеріалом, можна розпочинати проектування будинку. Столиця, яка успішно зарекомендувала собі на ринку завдяки своїм проектам. Розташування майбутнього будинку, прилеглих об’єктів, розсадка дерев та чагарників, загальний вигляд ділянки – всі ці моменти дуже важливі для успішного проекту. Якщо котедж планується дво- чи триповерховий – це досить копіткий процес, до того ж який вимагає уважності на кожному з етапів будівництва.

Якщо котедж планується дво- чи триповерховий – це досить копіткий процес, до того ж який вимагає уважності на кожному з етапів будівництва.

На початку роботи проводять інженерно-геодезичне дослідження ділянки – згодом це стане в нагоді при розробці проекту. З ескізу будівництва починається кожен проект. Після вибору ескізу, що вам сподобався, потрібно провести розробку внутрішнього планування вашого будинку.

Саме процес будівництва починається при створенні фундаменту – це основа будинку, його якість буде запорукою надійності всієї будівлі. Як тільки фундамент, як слід, візьметься, починають будівництво коробки, вибудовуються перекриття і стіни. Протягом цього етапу потрібна ефективна злагоджена робота будівельної бригади, вона має повністю відповідати затвердженому проекту. Після того, як завершиться зведення коробки будинку, починають монтаж покрівлі – спочатку набиваються грати на систему крокв, потім розміщують підпокрівельну ізоляцію. Потім на вже сформований дах можна покласти металочерепицю, звичайну черепицю або обшити її металевими листами.

Після цього встановлюють склопакети, утворюється водосток. Після закінчення так званого «теплового» контуру настає час прокладання інженерних комунікацій. Далі монтують системи водопостачання, опалення, каналізації та електропостачання. Роботи з електропроводки зазвичай займають кілька днів, також за них можна прокласти телефонний і телевізійний кабель.

В ідеалі наприкінці повинні проводитися якісні роботи, пов’язані з обробкою всіх приміщень. Після цього йде поклейка шпалер, укладання покриття для підлоги, а також укладання плитки у ванній. Тут тон задають самі господарі, вони можуть вибрати матеріали на свій смак. Далі проводяться монтажні роботи вентиляційних систем для санвузлів та монтажні роботи внутрішніх дверей.

Монтаж електровимикачів відноситься до дрібних робіт з обробки. Якщо дозволяють розміри ділянки, то можна спорудити невеликий басейн, який безперечно стане в нагоді в спекотні літні дні.

You may also like...