Дизайн інтер’єру квартир: інтер’єрні наклейки

При проведенні ремонту житлових приміщень все частіше замислюються про дизайн інтер’єру квартири та запрошують для створення та реалізації дизайн проекту кваліфікованого спеціаліста. Найчастіше в одному стилі виконуються всі кімнати житлового простору, починаючи від коридору і закінчуючи кухнею, вітальнею.

Все частіше у дизайні інтер’єру квартир можна зустріти інтер’єрні наклейки, що дозволяють швидко та цікаво перетворити будь-яке приміщення. Це може бути спальня, вітальня, кухня, ванна, коридор та інші кімнати. Різноманітність наклейок різних тематик дозволять вам легко створити кімнату вашої мрії.

Наклейки можуть бути монохромними або кольоровими, легкі у нанесенні та догляді. Для якісного нанесення та тривалої експлуатації дотримуйтесь наступних умов:

при перенесенні наклейок на стіну температура повітря повинна бути не менше 15 градусів, це дозволить міцно та якісно розмістити наклейку;
поверхню потрібно підготувати, вона має бути чистою та сухою;
Для правильного перенесення спочатку зробіть мітки олівцем, а потім знімайте захисну плівку.

Унікальність наклейок полягає в тому, що вони можуть експлуатуватися в будь-яких приміщеннях, навіть із підвищеною вологістю, у тому числі в туалеті та ванній. Є спеціальні наклейки для бачків унітазів, стелі, ванни. При необхідності наклейка видаляється легко і не залишає слідів на стінах, стелі та інших поверхнях, достатньо нагріти її звичайним феном.

Не бійтеся експериментувати: матові та глянцеві, кольорові та однотонні, великі та маленькі наклейки допоможуть вам здійснити ваші фантазії та перетворити за лічені хвилини будь-яку кімнату. Зробіть приємне собі та своїм близьким, порадуйте їх новим дизайном інтер’єру квартири.

You may also like...