Садова лава з дерева

Дуже оригінальним і незвичайно декоративним акцентом саду можуть стати садові лавки з дерева, адже крім своєї естетичної привабливості, вони характеризуються великою корисністю, тому що дозволяють відпочити в саду, зібратися з думками в затишних і красивих його куточках.

Прикрашаючи свій сад, ми зосереджуємося насамперед на доборі рослин, облаштуванні тераси, альтанки, перголи, садових доріжок, альпійської гірки тощо.

Лава з дерева

Особливу увагу ми звертаємо також на садові меблі, які необхідні в саду, оскільки сад це не тільки робота, але також місце відпочинку. Щоб з повним комфортом проводити час із сім’єю, а також зустрічати гостей ми дбаємо про стіл, стільці і навіть диван. Часто місця відпочинку в саду оснащені стаціонарним грилем з димарем, що, безперечно, піднімає настрій присутніх.

Однак крім цих головних елементів саду не забуватимемо також про садові лавки, які можуть зробити свій внесок в атмосферу саду. Садова лава повинна вписуватися в стиль створеного вами саду та стати його доповненням.

Садові меблі

Лавки для саду можуть бути виготовлені з дерева, металу, пластмаси або каменю. У садових центрах є велика різноманітність садових лав, що дає нам великі можливості вибору. Навіть якщо нічого не сподобається, її можна самостійно спроектувати і виготовити своїми руками або замовити виготовлення.

Лавку можна встановити на садовій доріжці або в обраному куточку саду, що сподобався. Це може бути місце під тінню великого дерева або біля клумби з запашними квітами, захищеному від вітру затишному місці з гарним виглядом.

Лавки з дерева є найбільш популярним рішенням, вони не лише естетичні, але й дозволяють використовувати їх у садах із різними стилями. Садові лави з дерева добре поєднуються з різною рослинністю. Щоб довше продовжити термін служби дерев’яної лавки, слід просочувати деревину кожні 3-5 років. Лавка з дерева цінується не тільки через свою довговічність при належному захисті, а також через комфорт і натуральність.

Дерево є природним елементом, який легко обігрує інші матеріали. Крім того, дерево створює унікальну атмосферу в саду, тим більше, що цей вид матеріалу, створений самою природою.

Садова лава

Лавки з дерева в саду є універсальними і добре підходять кожного стилю створеного вами саду, чудово виділяючись на його зеленому тлі. Поєднання дерев’яної лави з садовими меблями з дерева створює екологічно чистий та привабливий куточок у саду. Для будівництва лавки підходять багато видів деревини, проте можна відзначити, що високою міцністю відрізняється деревина дуба, а евкаліпт або дерево тику роблять її розкішною.

Лавка для саду з дерева на відміну від інших матеріалів дуже зручна для сидіння, проте для досягнення максимального комфорту може бути доповнена кількома подушками або матрацом з теплою ковдрою про всяк випадок. При будівництві або купівлі варто звернути увагу на її розміри. Ідеальною буде лава для саду висотою приблизно 40 см (тоді ноги легко торкаються землі), а ширина сидіння може коливатися від 35 до 45 см.

You may also like...