Вентилятори та вентиляція

При прокладанні вентиляційних комунікацій дуже важливо підібрати такі види комплектуючих, щоб конструкція працювала довго без перебоїв. Будь-який вид вентиляції вимагає ретельного підбору потрібного обладнання, а також вибору виробника. Для тих, хто звик до якісних систем кондиціонування наприклад рекуператорів які можна купити на сайті https://heatrecovery.shop/.

Всі види вироблених товарів проходять строгу сертифікацію на відповідність європейським стандартам, тому якість вентиляції найвища. Кожен етап виробництва ретельно контролюється, персонал компанії має відмінні професійні навички та знання. У виробництво активно впроваджуються нові технології, що дають змогу вийти на новий рівень якості.

До найвідоміших видів продукції фірми можна віднести різні припливні установки, наприклад настінний рекуператор.

З цього випливає, що все припливне обладнання можна поділити на дві групи, що відрізняються потужністю та ККД. Вони призначені для роботи в різних приміщеннях. Незалежно від виду припливної установки, у ній використовуються нагрівальні сталеві елементи BACKER, виробництва Швейцарії.

Усі вони мають схожу будову. Головна частина – це двигун асинхронного типу, ротор якого виготовляє німецький Ziehl ABEGG. Крім того, вентилятор включає поліамідне колесо, до якого кріпляться лопаті, що мають загнуту в зворотну сторону будову, і підшипники підвищеної міцності.

Вентилятори для круглих каналів представлені серією VKA. Вони призначені для відведення повітря. Мають такі доповнення як захисний клемний короб, нагрівач, решітки, муфти. Крім того, швидкість лопат можна регулювати. Для запобігання поломкам двигун оснащений додатковим захистом і має можливість перезапуску.

You may also like...