Переваги монолітних заміських будинків

Монолітне будівництво – один із найперспективніших способів зведення заміських будинків.

Приватне монолітне будівництво отримало свій розвиток після розробки всіх процесів та впевненості в надійності технологій, перевіреному у висотному багатоповерховому будівництві.
Основним матеріалом при такому будівництві є монолітний залізобетон: арматурні каркаси, залиті бетонною сумішшю.
Головна перевага монолітних конструкцій – це можливість будувати будинки будь-якої поверховості та висотності, будь-яких обсягів та геометричних форм.
При ретельному дотриманні всіх технологічних процесів, монолітне будівництво можна вести у будь-яку пору року за будь-яких погодних умов.

Будівництво із залізобетону може бути як повністю монолітним, так і монолітно-каркасним. У першому випадку всі стіни та перекриття виконуються з монолітного залізобетону. При монолітно-каркасному будівництві із залізобетону виконується каркас – колони, перекриття, частини стін, об’єм, що залишився, заповнюється цеглою або газобетоном.

Якщо ви хочете будувати по-справжньому надійний та довговічний будинок, моноліт – це той варіант, який необхідно розглянути в першу чергу!
Монолітне будівництво – дуже відповідальний спосіб зведення будинку. використанням високоякісних матеріалів та спеціалізованої техніки.

ПЕРЕВАГИ МОНОЛІТНИХ БУДИНКІВ

  • Міцність та стійкість

Єдина та цілісна конструкція за відсутності або мінімальної кількості швів є дуже надійною, міцною і навіть сейсмостійкою. Будівництво монолітних будинків можна вести в сейсмонебезпечних районах та на слабких ґрунтах.

  • Швидкість та всесезонність проведення робіт

Процес заливання бетону в опалубку – досить швидкісний процес. Монолітні роботи можна проводити цілий рік незалежно від погодних умов. У зимовий період знадобляться лише спеціальні присадки, що модифікують, що знижують температуру замерзання води.

  • Широкі архітектурні можливості

Завдяки технології будівництва, архітектура споруди може мати будь-які розміри, пропорції та геометричні форми. У монолітному бетоні можна реалізувати будь-яке архітектурне завдання.

  • Економічність

У монолітному будинку навантаження на фундамент розподіляється рівномірно, і можна влаштовувати легший фундамент. При якісному заливанні бетону, поверхні підлоги, стін та стелі не вимагатимуть додаткового вирівнювання та будуть готові до чистового оздоблення.

  • Довговічність до 150 років

Монолітні конструкції будинку не втратять своїх якостей упродовж довгих років. 100-150 років – це мінімальний гарантійний термін для монолітного будинку

  • Універсальність внутрішніх просторів

Зовнішні монолітні стіни будинку дозволяють планувати всередині будь-які простори. При необхідності перепланування приміщень, це буде легко зробити, не втративши жодних характеристик міцності вдома.

You may also like...