Як зігрітися цієї осені? Дивовижні та теплі пледи із вовни мериносу

Чому саме з мериноса і що це за звір такий? Це «чарівна» овечка, вовна якої відрізняється легкістю та екологічністю. Якщо порівнювати звичайну овечу «рослинність» і мериноссю, різниця видно неозброєним оком: друга має довгі, структуровані волокна, вона набагато легша, але при цьому міцніша і довговічніша.

Раніше з неї шили одяг та постільні речі виключно для членів королівської родини Іспанії. Сьогодні плед з вовни мериноса купити не складно – достатньо визначитися з розміром, кольором і стилем, і замовити в інтернет-магазині. Головне звертати увагу на склад тканини – гіпоалергенний і натуральний виріб перед випуском у продаж проходить контроль якості і не містить домішок і добавок. Ковдра, наповнена шерстю мериноса, служить природним терморегулятором під ним не жарко і не холодно, воно не накопичує в собі пил і бактерії, зате чудово вбирає вологу і піт. Саме тому такий утеплювач рекомендований для облаштування дитячих ліжечок, а також для алергіків та астматиків.

При всіх своїх дивовижних властивостях, вироби з вовни мериноса невибагливі в обслуговуванні – досить кілька разів струсити плед, щоб очистити його від пилу – щільна структура не дає зайвим частинкам проникнути вглиб матеріалу, а пориста поверхня дозволяє легко позбавитися від випадкових . Плед не скачається і не протреться з часом і буде окрасою будь-якого житла. Особливо елегантно виглядає плед із мериноса великої в’язки, який не тільки зігріє похмурою восени, але ще й додасть витонченості та шарму будь-якому житлу. Відтінки можна підібрати до будь-якого інтер’єру. Білий, бежевий, сірий або коричневий плед підійде практично до будь-якого дизайну, а яскраві вироби кольору морської хвилі, фуксії або джинс урізноманітнюють нейтральні та однотонні кімнати.

Для дитячої ідеальні ніжно-блакитні, бежеві та кремові тони. Натуральні та чарівно красиві пледи варіюються за вартістю, залежно від розміру. Зараз на них діють значні знижки, тож із покупкою варто поквапитися. Найменший плед великої в’язки, 100 на 150 див. обійдеться в 6900 рублів, а максимально великий, двометровий варіант, коштує по акції чотирнадцять з половиною тисяч. Це вкладення в будь-якому випадку окупить себе, тому що плед із вовни мериноса грітиме взимку і легко вкриватиме влітку, і прослужить довгі роки, залишаючись красивим, чистим і затишним!

You may also like...