Брусові будинки

Профільований брус – дуже популярний будівельний матеріал, зведення будинків з якого, на сьогоднішній день набуло широкого поширення. У плані теплоізоляції цей матеріал не поступається навіть всій відомій оциліндрованій колоди.

У наш час брусові будинки під ключ, будівництво яких здійснює Компанія НАЗВА має безліч плюсів. Брус – це екологічно чистий, міцний матеріал, що має низьку теплопровідність.

Також цей матеріал дуже економічний. Структура дерева не змінюється з плином часу, саме тому у брусових будинках зберігається мікроклімат.

Значною перевагою брусових будинків є те, що на їх забудову не потрібно багато часу, тому що матеріал привозиться повністю готовим і не вимагає спеціального припасування. Таким чином, брусові будинки під ключ зводяться швидко та оперативно. Здійснення монтажу на стрічковий стовпчастий або дрібнозаглиблений фундамент значно заощаджує бюджет. Брусовим будинкам не потрібне зовнішнє оздоблення, оскільки вони й так мають досить презентабельний вигляд. Це дуже вигідно та зручно з фінансової точки зору.

Стіни будинку покривають лаком, а потім фарбують. При внутрішній обробці дерев’яного будинку фахівці Компанії НАЗВА враховують усі переваги та побажання замовника, працюючи у суворій відповідності до будівельних норм. Перед початком будівництва брусового будинку дерево необхідно обробити спеціальною речовиною, яка захистить матеріал від гниття.

Дерев’яні брусові будинки мають гарну теплоізоляцію, звуконепроникність, здоровий мікроклімат.

Крім того, такі будинки не обділені затишком і комфортом. У них тепло взимку та прохолодно влітку. Щоб брусовий будинок вийшов довговічним та добротним, відповідав вашим очікуванням, слід ретельно контролювати будівництво, розумно поєднуючи сучасні технології з якісним обладнанням та багаторічним досвідом роботи. Брусові будинки під ключ, які зводить Компанія НАЗВА – це якісні та довговічні споруди.

Будівництво брусових будинків може бути виконане в будь-якому архітектурному стилі, а дизайн інтер’єру здійснений залежно від стилю, що віддається перевагі. Все частіше і частіше люди віддають перевагу брусовим будинкам. Такі будинки дуже актуальні та потрібні в наш час. Всі ці фактори свідчать про те, що брусові будинки справді є еталоном якості та добротності.

You may also like...